jueves, 24 de diciembre de 2015

Betlem Vivent



El dia 20 de desembre, com cada any vam celebrar a l'escola Sant Josep, el Betlem Vivent. El divendres dia 18 a les 12h vam desmuntar les aules per tal de poder començar a muntar els quadres del Betlem que s'havia de representar el diumenge.

 S'ha d'agrair la feina feta per part dels membres de l'APIMA així com la col·laboració i predisposició tant dels alumnes que van ajudar i participar com de les germanes i mestres.



Bon Nadal a tothom!!! 



jueves, 17 de diciembre de 2015

TERCERA SETMANA D'ADVENT

Mireu quina feinada han fet els fillets de tercer i quart per aferrar els cors enterra. Ens està quedant un camí molt polit. Tots junts hem anat al rebedor per penjar eñ tercer cor d'advent.
TERCERA SETMANA D'ADVENT

SEGONA SETMANA D'ADVENT

Aquesta setmana ens han ajudat els fillets de primer i segon a continuar el nostre camí i ens han regalat el segon cor, representant la segona setmana d'advent.
SEGONA SETMANA D'ADVENT

PRIMERA SETMANA D'ADVENT

Els alumnes d'infantil i de primària per arribar al Nadal anirem fent un caminet molt especial. Entre tots anirem aferrant cors enterra i farem quatre cors ben grossos per representar les quatre setmanes d'advent
PRIMERA SETMANA D'ADVENT

domingo, 13 de diciembre de 2015

ACTIVITAT VALOR 1r i 2n de primària



  El divendres dia 11 de desembre, els alumnes i mestres de 1r i 2n d'educació primària ens van organitzar una acitivitat conjunta al gimnàs de la nostra escola, on l'objectiu va ser elaborar petits regals anònims on cada alumne havia d'escriure un desig per aquest Nadal. Els més grossos van ajudar als més petits per a poder relitzar aquesta activitat. 


  Una vegada escrit el missatge, cada alumne havia de posar-lo dins un paquet de regal per després posar-lo en un sac.
Es va finalitzar l'activitat quan cada nen va poder agafar un present:

  "Que cada nit sigui la nit més bella, que aquest any nou porti pau a tot el Món, que cada nen  neixi sota una estrella, és un desig i el volem per a tothom."


Formació professors

  El dimecres dia 9 de desembre, el professorat de la nostra escola va rebre formació en Pastoral per part de na Doro Carbó Martorell, cap de Pastoral de la nostra Fundació.

  L'objectiu de la xerrada, va ser mostrar-nos i alhora motivar-nos a iniciar una activitat diferent per tal de treballar amb els nostres alumnes la reflexió del matí. 

  Va ser una jornada engrescadora que ben segur, ens ajudarà a treballar d'una manera diferent l'interior dels nostres alumnes.

Keep calm and love!!!



martes, 1 de diciembre de 2015

TOTS CELEBRAM NADAL



 Hola a tots i a totes, hem de recordar que el material que es recollirà la segona setmana de desembre serà:  PRODUCTES NADALENCS
  Entre tots i totes podem aportar un granet d'arena que pot ajudar molt a la gent que més ho necessita.

  Usimple gest que pot donar una alegria durant aquest temps tan especial que és el Nadal.

La recollida serà fins divendres dia 11 de desembre.

Moltes gràcies!!!