miércoles, 20 de abril de 2016

Activitat 1r i 2n primària: Benvinguda primavera

El divendres dia 15 d'abril, com cada mes, els alumnes d'infantil i primària varem realitzar, durant l'hora de tutoria, una activitat conjunta relacionada amb el Valor de la Creativitat .

Aquesta vegada l'activitat havia estat organitzada pels tutors dels cursos de 1r i 2n de primària i va consistir en dibuixar i decorar diferents arbres per tal de donar la benvinguda a la primavera i així omplir la nostra escola de bones intencions i il·lusions.

Cadascun d'ells, ha rebut el nom que cada grup de feina ha volgut posar-li: l'arbre de l'amistat, l'arbre de l'amor, l'arbre de la vida i l'arbre dels desitjos.


Aquí vos deixem les imatges dels arbres què estan decorant la nostra escola.

Molt bona feina al·lots, ben segur que aquests arbres donaran bons fruits.

martes, 19 de abril de 2016

Com construïm el nostre Pla Estràtegic

  El dilluns dia 18 d'abril, l'equip de Pastoral de la nostra escola va assistir a una reunió de formació a Barcelona, organitzada per la nostra Fundació. Allà van participar tots els membres que formem els diferents equips de Pastoral de la FEV.

  La reunió va tenir lloc a l'escola de Marillac, on es va realitzar una taula rodona sobre els punts fonamentals per a elaborar el nou pla estratègic de les nostres escoles, per després continuar la jornada a partir de grups de treball on ens van demanar idees i projectes concrets per tal de tirar endavant una nova tasca conjunta per part de totes les escoles.


Va ser una jornada intensa i enriquidora per al nostre equip ANIMATS a començar un nou repte per a una Escola en Pastoral.